След преглед на 35 различни психологически проучвания, обхващащи 12 273 души,

...
След преглед на 35 различни психологически проучвания, обхващащи 12 273 души,
Коментари Харесай

5-те най-добри начина да подобрите връзката си

След обзор на 35 разнообразни психически изследвания, обхващащи 12 273 души, учени разкриха кои са петте най-ефективни метода да подобрите връзката си. И те са:

  • Да споделяте намерено възприятията си с колегата
  • Да бъдете занимателни и ведри,
  • Да уверите колегата си, че сте отдадени на връзката,
  • Да споделяте домакинските задания
  • И да споделяте приятелския си кръг.  

Най-важното обаче е сътрудникът ви да забележи тези способи на държание, другояче напъните са похабени.

„ Връзките са като коли, по които би трябвало да вършиме всякакви неща, с цел да ги задържите в придвижване, изключително когато задачата ви е да заздравите и съхраните взаимоотношенията си “ – споделя първият създател на проучването, Браян Оголски.

От решаващо значение е да дадете на индивида до себе си опция да види напъните, които полагате за връзката, изяснява той. Например през целия ден планирате по какъв начин ще подарите цветя на приятелката си, само че в последния миг сте потънали в натоварващ длъжностен диалог и положителните ви планове се изпаряват. Положили сте старания, само че сътрудникът ви няма по какъв начин да разбере за това.

Дори от относително скромните старания има изгода:

„ Дори и дребните опити за поддържане, като да вземем за пример да попитате колегата си по какъв начин е минал денят му, да изпратите хумористично известие, което да го разсмее или да се обадите на родителите му за някакъв празник, може да има позитивно влияние върху връзката и да ви направи по-щастливи.

Източник: PsyBlog

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР